image

GENBRUGSHUNDE

Når adoption eller køb af hund ikke lykkes


 PÅ TRÆNGSLERNES VEJ
TUR / RETUR
 

Det nytter ikke noget at stikke hovedet i busken og lade som om problemet ikke eksisterer.

De danske aviser og internet-portaler bugner med annoncer om hunde til salg, hvoraf en meget stor procentdel af dem er ”genbrugshunde”

Hjælpeorganisationerne oplever ligeledes i stadig stigende grad at stå med de såkaldte ”returhunde – hunde, der af mange årsager ikke mere passer til familien, enten p.g.a. regulære problemer ingen kunne have forudset, eller blot fordi familierne nu ikke lige synes ”de passer til farven på tapetet” eller er besværlige, fordi de nu engang er levende væsener, der kræver omgang og kærlighed.

 Her på ”Mødestedet” vil vi gerne være med til at hjælpe disse stakkels hunde, der for manges vedkommende har oplevet rigelig svigt fra vi mennesker.

På denne side kan hundene blive præsenteret i håbet om, at der et eller andet sted er nogle mennesker, der vil og kan give dem det liv, de så rigelig har fortjent.

Al henvendelse skal ske direkte til den for hunden nævnte kontakt-person.


Er du/I interesseret i at få en hund præsenteret på denne side, så kontakt os venligst på
sus.bandier@gmail.com

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på nogle af de greyhounds, der har udtjent deres tid som væddeløbshunde og nu søger efter et godt og kærligt hjem hvor de kan tilbringe resten af deres liv - Klik på
GREYHOUND RACING ODSHERRED
 
 
 
 
 

 


 

 


 

 
 

 

 

 

GODE RÅD OG IDEER

se her
Klik på billedet

 


Denne side er oprettet på opfordring
af venner, som gerne vil give deres
"soulmate" et sidste
ord med på vejen.
 

HVEM VIL HJÆLPE OS ?

 


Kan købes gennem Galgo News